بسبوسة بالشيكولاتة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
2كوب سميد
1/2 كوب سمنة
كوب زبادي
1/2 كوب جوز هند
1/2 كوب سكر
ملعقة كبيرة كاكاو
قشطة بلدي
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
الشربات:
كوب ماء
كوب سكر
عصير 1/2 ليمونة
ملعقة كبيرة كاكاو
كوب شيكولاتة مبشورة
الطريقة :
1- اضع السكر والكاكاو واللمون والمية واضعهم علي النار بدون تقليب .
2- اضع السميد والكاكاو والسكر وجوز الهند والبيكينج بودر وملح والزبادي والسمنة .
3- اعجن كل المكونات براحة واول ميمتزجة ابطل تقليب وانزلها في صنية مدهونة وادخلها الفرن .
4- اول متخرج سخنة والعسل سخن انزلة واضع القشطة علي الوش والشيكولاتة .
المقادير :
2كوب سميد
1/2 كوب سمنة
كوب زبادي
1/2 كوب جوز هند
1/2 كوب سكر
ملعقة كبيرة كاكاو
قشطة بلدي
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
الشربات:
كوب ماء
كوب سكر
عصير 1/2 ليمونة
ملعقة كبيرة كاكاو
كوب شيكولاتة مبشورة
الطريقة :
1- اضع السكر والكاكاو واللمون والمية واضعهم علي النار بدون تقليب .
2- اضع السميد والكاكاو والسكر وجوز الهند والبيكينج بودر وملح والزبادي والسمنة .
3- اعجن كل المكونات براحة واول ميمتزجة ابطل تقليب وانزلها في صنية مدهونة وادخلها الفرن .
4- اول متخرج سخنة والعسل سخن انزلة واضع القشطة علي الوش والشيكولاتة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق