ارنب محمر / نجلاء الشرشابي
المقادير :
ارنب
سمن
جزر
بصلة
ورق لورا
حبهان
مستكة
طماطم مبشورة
صلصة طماطم
بصلة مبشورة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع حلة علي النار واضع سمنة والارنب وملح وفلفل اسود واقلب حتي يتغير لون الارانب.
2- اقوم بوضع ماء وجزرة وورق لورا واتركة حتي يصبح بسوا مش كامل بس يكون مستوي.
3- اقوم بوضع طاسة وسمنة ومستكة تسيح المستكة اضع بصلة وتقليبه انزل بالطماطم والصلصة واقوم بتطريتهم علي النار مع ملح وفلفل اسود
4- اقوم بدهن طاجن اضع الارنب واضع الخلطة علي الارنب وادخلة الفرن والف هنا .
المقادير :
ارنب
سمن
جزر
بصلة
ورق لورا
حبهان
مستكة
طماطم مبشورة
صلصة طماطم
بصلة مبشورة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع حلة علي النار واضع سمنة والارنب وملح وفلفل اسود واقلب حتي يتغير لون الارانب.
2- اقوم بوضع ماء وجزرة وورق لورا واتركة حتي يصبح بسوا مش كامل بس يكون مستوي.
3- اقوم بوضع طاسة وسمنة ومستكة تسيح المستكة اضع بصلة وتقليبه انزل بالطماطم والصلصة واقوم بتطريتهم علي النار مع ملح وفلفل اسود
4- اقوم بدهن طاجن اضع الارنب واضع الخلطة علي الارنب وادخلة الفرن والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق