--> طريقة عمل البرياني بالسجق - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / برياني بالسجق / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل البرياني بالسجق

برياني بالسجق / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
سجق بلدي مقطع
ارز
بسلة مسلوقة 
جزرمبشور 
فلفل الوان
بصل
سمنة 
ملح
فلفل اسود
ماء
لون برتقاني طبيعي 

الطريقة :
1- اضع حلة علي النار واضع زيت وبصلة والقليل من الملح وادبلها .

2- اضع فلفل الالوان وادبلهم مع بعض اضع السجق  واقلبو لغاية ميخس في السوا .

3- اضع بسلة وجزر واقلبهم وانزل الرز واعطيها المية  واسبها تشرب ميتها .

4- بعدها ادوب اللون البرتقاني في مية واعمل في الرز 3فتحات واحط في كل فاتحة معلقة .

5- اغطية واسيبة يستوي وبعدين اقلبو واغرفو والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top