برياني بالسجق / نجلاء الشرشابي
المقادير :
سجق بلدي مقطع
ارز
بسلة مسلوقة
جزرمبشور
فلفل الوان
بصل
سمنة
ملح
فلفل اسود
ماء
لون برتقاني طبيعي
الطريقة :
1- اضع حلة علي النار واضع زيت وبصلة والقليل من الملح وادبلها .
2- اضع فلفل الالوان وادبلهم مع بعض اضع السجق واقلبو لغاية ميخس في السوا .
3- اضع بسلة وجزر واقلبهم وانزل الرز واعطيها المية واسبها تشرب ميتها .
4- بعدها ادوب اللون البرتقاني في مية واعمل في الرز 3فتحات واحط في كل فاتحة معلقة .
5- اغطية واسيبة يستوي وبعدين اقلبو واغرفو والف هنا .
المقادير :
سجق بلدي مقطع
ارز
بسلة مسلوقة
جزرمبشور
فلفل الوان
بصل
سمنة
ملح
فلفل اسود
ماء
لون برتقاني طبيعي
الطريقة :
1- اضع حلة علي النار واضع زيت وبصلة والقليل من الملح وادبلها .
2- اضع فلفل الالوان وادبلهم مع بعض اضع السجق واقلبو لغاية ميخس في السوا .
3- اضع بسلة وجزر واقلبهم وانزل الرز واعطيها المية واسبها تشرب ميتها .
4- بعدها ادوب اللون البرتقاني في مية واعمل في الرز 3فتحات واحط في كل فاتحة معلقة .
5- اغطية واسيبة يستوي وبعدين اقلبو واغرفو والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق