الكنافة الملفوفة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
كنافة طرح
سمن روابي
شربات
الطريقة :
1- اسيح السمنة واحضر صنية صغيرة وافرد الكنافة وابدا اطلع منها وتشيلي منها الكنافة بنفس الطول .
2- بس تكون رفيعة وابرمها كلها وانزلها الصنية لغاية متقفل دايرة وهكذا لكل الكمية لغاية مقفل الصنية .
3- انزل عليها كل السمنة وادخلها الفرن تستوي وتتحمر واول متطلع اصفي السمن الزايد واعطيها شربات بارد .
4- ابدء بعد متخرج من الفرن اقطعها صوابع بالحجم الي مفضل ليكي والف هنا .
المقادير :
كنافة طرح
سمن روابي
شربات
الطريقة :
1- اسيح السمنة واحضر صنية صغيرة وافرد الكنافة وابدا اطلع منها وتشيلي منها الكنافة بنفس الطول .
2- بس تكون رفيعة وابرمها كلها وانزلها الصنية لغاية متقفل دايرة وهكذا لكل الكمية لغاية مقفل الصنية .
3- انزل عليها كل السمنة وادخلها الفرن تستوي وتتحمر واول متطلع اصفي السمن الزايد واعطيها شربات بارد .
4- ابدء بعد متخرج من الفرن اقطعها صوابع بالحجم الي مفضل ليكي والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق