--> طريقة عمل الكنافة الملفوفة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلويات / علي قد الايد / كنافة ملفوفة / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الكنافة الملفوفة

الكنافة الملفوفة / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
كنافة طرح
سمن روابي
شربات 

الطريقة :
1- اسيح السمنة واحضر صنية صغيرة وافرد الكنافة وابدا اطلع منها  وتشيلي منها الكنافة بنفس الطول .

2- بس تكون رفيعة وابرمها كلها وانزلها الصنية لغاية متقفل دايرة وهكذا لكل الكمية لغاية مقفل الصنية .

3- انزل عليها كل السمنة وادخلها الفرن تستوي وتتحمر واول متطلع اصفي السمن الزايد واعطيها شربات بارد .

4- ابدء بعد متخرج من الفرن اقطعها صوابع بالحجم الي مفضل ليكي والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top