--> طريقة عمل مممبار اللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / ممبار باللحمة المفرومة / نجلاء الشرشابي

طريقة عمل مممبار اللحمة المفرومة

ممبار اللحمة اللمفرومة / نجلاء الشرشابي 

المقادير:
1/2 كيلو ممبار 
1/2 كيلو لحمة
1/2 كيلو طماطم مبشورة 
بصلة مقطعة اربعة 
بصلة مبشورة 
ثوم
طماطم قطع
زيت
ملح
فلفل اسود
فلفل رومي اخضر 
فلفل حار 
قرفة 
جنزبيل 
كيلو الا رع ارز مغسول 
كزبرة 
بقدونس
شبت 

الطريقة :
1- اضع ماء في حلة واضعة علي النار .

2- اضع طاسة واضع زيت واضع اللحمة والملح واللفلفل والقرفة والجنزبيل واسويها .

3- اضع الارز والطماطم والبصلة المبشورة والثوم المفروم واللحمة والفلفل الرومي والار والخضرة والزيت وملح وفلفل اسود.

4- ابدء اقص المببار قطع متساوية  وابدء احشي الممبار ولازم اكون مهوية الخلطة عشان لما تنزل المية وتنفش الخلطة تستوي .

5- ولازم ابطط الممبار عشان ميفرقعش وابدء انزل الكمية في الماء الساخن مع البصلة والطماطم القطعة وملح حتي يصبح بسوا.

6- ولما يستوي اطلعة يبرد واحمرو والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top