كحك بالقرفة والسمسم / نجلاء الشرشابي
المقادير :
2كوب دقيق
1/2 ملعقة صغيرة خميرة
رشة قرفة
رشة ملح
1/2 كوب سكر بودرة
1/2 كوب زيت
1/2 كوب ماء
الحشو :
سكر
سمسم
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق ربع السكر والملح والقرفة والخميرة واقلب.
2- اضع الزيت والمية شوية شوية حتي تتكون عجينة طرية .
3- اقسمها لكور واحشي كل كورة سكر وسمسم وابططها واضعها في صنية .
4- اقوم بوضعها في الفرن حتي تمام النضج اقوم بوضع باقي السكر البودر علي الوجة .
المقادير :
2كوب دقيق
1/2 ملعقة صغيرة خميرة
رشة قرفة
رشة ملح
1/2 كوب سكر بودرة
1/2 كوب زيت
1/2 كوب ماء
الحشو :
سكر
سمسم
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق ربع السكر والملح والقرفة والخميرة واقلب.
2- اضع الزيت والمية شوية شوية حتي تتكون عجينة طرية .
3- اقسمها لكور واحشي كل كورة سكر وسمسم وابططها واضعها في صنية .
4- اقوم بوضعها في الفرن حتي تمام النضج اقوم بوضع باقي السكر البودر علي الوجة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق