--> طريقة عمل تشيز كيك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلو / تشيز كيك / حلويات / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل تشيز كيك

تشيز كيك

المقادير :
كوب ونصف بسكوت سادة 
كوب الا ربع لبن
8قطع جبنة كيري
1/2 كوب سكر 
بيضة 
فانيليا 
2ملعقة دقيق
ملعقة كبيرة بشر ليمون
1كوب فراولة 
1/2 كوب جيلي فراولة 
زبدة 

الطريقة :
1- افرم البسكوت  في الكبة واقوم بوضع الزبدة علي البسكوت بعد الفرم وامزجهم جيدا .

2- اضع البسكوت في القالب وافردو جيدا متساوي وادخلهم الفليزر لمدة ساعة .

3- في الخلاط اضع السكر والدقيق واللبن والبيض والليمون والكيري واخلطهم جيدا .

4- انزل الي في الخلاط علي البسكوت وادخلها الفرن 40 دقيقة واخرجها اسبها تهدا وادخلها الثلاجة .

5- في طاسة علي النار اضع ماء قليل وتغلي اضع الجيلي وادوبهم كويس اخرج القالب من الثلاجة بعد مرور ساعة .

6- اضع الجيلي وبعدين انزل الفراولة وادخلها الثلاجة تجمد وتخرج تتقطع وتتقدم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top