--> طريقة عمل البرازق - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / البرازق / الحلويات / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل البرازق

البرازق / نجلاء الشرشابي

المقادير :
3كوب ونصف دقيق
1/2 كوب سمن 
كوب ونصف سكر بودر 
لبن للعجن
ملعقة كبيرة خميرة فورية 
رشة ملح
شربات 
للوجة :
سمسم

الطريقة :
1- اقوم بعجن السمن والسكر واعجنهم كويس جدا .

2- اضع الخميرة مع الدقيق ورشة الملح وانزل بيهم .

3- وابدء اعجن باللبن حتي احصل ع عجينة طرية .

4- اسيب العجينة تخمر وممكن اشكلها واسبها تخمر .

5- وبعدين اعملها كورة وانزلها ف السمسم وادخلها الفرن واعطيها شربات .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top