البرازق / نجلاء الشرشابي
المقادير :
3كوب ونصف دقيق
1/2 كوب سمن
كوب ونصف سكر بودر
لبن للعجن
ملعقة كبيرة خميرة فورية
رشة ملح
شربات
للوجة :
سمسم
الطريقة :
1- اقوم بعجن السمن والسكر واعجنهم كويس جدا .
2- اضع الخميرة مع الدقيق ورشة الملح وانزل بيهم .
3- وابدء اعجن باللبن حتي احصل ع عجينة طرية .
4- اسيب العجينة تخمر وممكن اشكلها واسبها تخمر .
5- وبعدين اعملها كورة وانزلها ف السمسم وادخلها الفرن واعطيها شربات .
المقادير :
3كوب ونصف دقيق
1/2 كوب سمن
كوب ونصف سكر بودر
لبن للعجن
ملعقة كبيرة خميرة فورية
رشة ملح
شربات
للوجة :
سمسم
الطريقة :
1- اقوم بعجن السمن والسكر واعجنهم كويس جدا .
2- اضع الخميرة مع الدقيق ورشة الملح وانزل بيهم .
3- وابدء اعجن باللبن حتي احصل ع عجينة طرية .
4- اسيب العجينة تخمر وممكن اشكلها واسبها تخمر .
5- وبعدين اعملها كورة وانزلها ف السمسم وادخلها الفرن واعطيها شربات .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق