الكبدة الاسكندراني / نجلاء الشرشابي
المقادير :
كبدة بلدي مكعبات
فلفل رومي
فلفل حامي
ثوم مفر وم
عصير ليمون
خل
ملح
كمون
فلفل اسود
سمنة
الطريقة :
1- اضع طاسة ع النار اضع السمنة وانزل الكبدة واعطيها ملح وفلفل اسود وكمون .
2- اقلبها حتي يتغير لونها تماما واقوم بوضع الفلفل الحامي والرومي واقلبهم مع بعض .
3-اضع الخل والليمون وعندما تصبح بسوا الكامل اضع ملعقة كبيرة من الثوم واعطيها تقليبة واقدمها .
المقادير :
كبدة بلدي مكعبات
فلفل رومي
فلفل حامي
ثوم مفر وم
عصير ليمون
خل
ملح
كمون
فلفل اسود
سمنة
الطريقة :
1- اضع طاسة ع النار اضع السمنة وانزل الكبدة واعطيها ملح وفلفل اسود وكمون .
2- اقلبها حتي يتغير لونها تماما واقوم بوضع الفلفل الحامي والرومي واقلبهم مع بعض .
3-اضع الخل والليمون وعندما تصبح بسوا الكامل اضع ملعقة كبيرة من الثوم واعطيها تقليبة واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق