--> طريقة عمل الكبدة الاسكندراني - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الكبدة الاسكندراني / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الكبدة الاسكندراني

الكبدة الاسكندراني / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
كبدة بلدي مكعبات
فلفل رومي
فلفل حامي 
ثوم مفر وم
عصير ليمون
خل
ملح
كمون
فلفل اسود 
سمنة 

الطريقة :
1- اضع طاسة ع النار اضع السمنة وانزل الكبدة واعطيها ملح وفلفل اسود وكمون .

2- اقلبها حتي يتغير لونها تماما واقوم بوضع الفلفل الحامي والرومي واقلبهم مع بعض .

3-اضع الخل والليمون وعندما تصبح بسوا الكامل اضع ملعقة كبيرة من الثوم واعطيها تقليبة واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top