رموش الست / نجلاء الشرشابي
المقادير :
3كوب دقيق
كوب سكر بودرة
3/4 كوب سمنة
1/2 كوب جوز هند
3بيضة
2باكو فانيليا
رشة ملح
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
1/2 كوب دقيق سميد
جوز هند
شربات
الطريقة :
1- في العجان اضع السمنة والسكر واخلطهم .
2- اضع علي الدقيق والبيكينج بودر والملح والسميد وجوز هند واقلبهم .
3- اضع البيض والفانيليا مع الخلط واضع الخليط كلو حتي تتكون عجينة .
4- وابدء اشكلة اصابع واجي علي الصابع وبالعرض وانزل بالشكوكة علية وانزلو في شربات بارد وجوز هند .
المقادير :
3كوب دقيق
كوب سكر بودرة
3/4 كوب سمنة
1/2 كوب جوز هند
3بيضة
2باكو فانيليا
رشة ملح
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
1/2 كوب دقيق سميد
جوز هند
شربات
الطريقة :
1- في العجان اضع السمنة والسكر واخلطهم .
2- اضع علي الدقيق والبيكينج بودر والملح والسميد وجوز هند واقلبهم .
3- اضع البيض والفانيليا مع الخلط واضع الخليط كلو حتي تتكون عجينة .
4- وابدء اشكلة اصابع واجي علي الصابع وبالعرض وانزل بالشكوكة علية وانزلو في شربات بارد وجوز هند .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق