--> طريقة عمل الانكشير - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلويات / علي قد الايد / لانكشير / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الانكشير

الانكشير / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
كوب ونصف دقيق
1/2 كوب نشا
كوب الا ربع زبدة لينة 
كوب الا ربع سكر بودرة  
بيضة 
فانيليا
الوجة :
مربي 

الطريقة :
1- في العجان انزل الزبدة والسكر واخلطهم مع بعض كويس جدا .

2- انزل بالبيضة والفانيليا  مع الخلط اضع مع الدقيق والنشا ورشة ملح .

3- وانزلهم ع الخليط واعجن  حتي تتكون عجينة احضر صنية واشكلها صغير جدا وارصها .
وادخلها الفرن وبعد متستوي اخرجها اغمسها بالمربي واضع واحة اخري .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top