الانكشير / نجلاء الشرشابي
المقادير :
كوب ونصف دقيق
1/2 كوب نشا
كوب الا ربع زبدة لينة
كوب الا ربع سكر بودرة
بيضة
فانيليا
الوجة :
مربي
الطريقة :
1- في العجان انزل الزبدة والسكر واخلطهم مع بعض كويس جدا .
2- انزل بالبيضة والفانيليا مع الخلط اضع مع الدقيق والنشا ورشة ملح .
3- وانزلهم ع الخليط واعجن حتي تتكون عجينة احضر صنية واشكلها صغير جدا وارصها .
وادخلها الفرن وبعد متستوي اخرجها اغمسها بالمربي واضع واحة اخري .
المقادير :
كوب ونصف دقيق
1/2 كوب نشا
كوب الا ربع زبدة لينة
كوب الا ربع سكر بودرة
بيضة
فانيليا
الوجة :
مربي
الطريقة :
1- في العجان انزل الزبدة والسكر واخلطهم مع بعض كويس جدا .
2- انزل بالبيضة والفانيليا مع الخلط اضع مع الدقيق والنشا ورشة ملح .
3- وانزلهم ع الخليط واعجن حتي تتكون عجينة احضر صنية واشكلها صغير جدا وارصها .
وادخلها الفرن وبعد متستوي اخرجها اغمسها بالمربي واضع واحة اخري .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق