كبدة بلدي بالكمون / نجلاء الشرشابي
المقادير :
كبدة بقري مكعبات
فلفل رومي مكعبات
فلفل حارمكعبات
ثوم مفروم
طماطم مكعبات
ملح
فلفل اسود
كمون
زيت
الطريقة :
1- اقوم بوضع طاسة علي النار واضع زيت يسخن انزل الكبدة اضع ملح فلفل كمون .
2- اقوم بتركها دقايق وابدء اقلبها واقوم بوضع فلفل الرومي والحار وبعد دخول الكبدة والسوا .
3- وبعد مالفلفل يدبل مع الكبدة واقوم بتنزيل ملعقة كبيرة ثوم مفروم واعطيها تقليبة مع الكبدة .
4- اقوم بوضع الطماطم اتركها تدبل والكبدة تستوي والف هنا .
المقادير :
كبدة بقري مكعبات
فلفل رومي مكعبات
فلفل حارمكعبات
ثوم مفروم
طماطم مكعبات
ملح
فلفل اسود
كمون
زيت
الطريقة :
1- اقوم بوضع طاسة علي النار واضع زيت يسخن انزل الكبدة اضع ملح فلفل كمون .
2- اقوم بتركها دقايق وابدء اقلبها واقوم بوضع فلفل الرومي والحار وبعد دخول الكبدة والسوا .
3- وبعد مالفلفل يدبل مع الكبدة واقوم بتنزيل ملعقة كبيرة ثوم مفروم واعطيها تقليبة مع الكبدة .
4- اقوم بوضع الطماطم اتركها تدبل والكبدة تستوي والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق