كيلو من بسكوت النشادر / نجلاء الشرشابي
المقادير :
كيلو دقيق
كوب سمنة
ملعقة كبيرة نشادر
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
1/4 كوب لبن
2كوب سكر بودرة
4بيض
1/2 كوب زيت
رشة ملح
ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة :
1- اضع السمن والسكر واقوم بخلطهم جيدا حتي يختفي السكر تماما .
2- اضع البيض والفانيليا واخلطهم جيدا حتي يختفي البيض .
3- اضع ع الدقيق الملح والبيكينج بودر وانزلهم علي الخليط واضع اللبن واقوم بالعجن جيدا .
4- بعد ماقوم بالعجن اقوم بوضع الزيت وعجنة جيدا ايضا واقوم بتركة ساعتين يرتاح كل مايرتاح كل مالنتيجة تكون احسن .
5- اشكل البسكوت بالمكنة لان ده بسكوت ناشف شوية وبعد تشكيلة ادخلة الفرن ساخن علي درجة حرارة 180 درجة لمدة 10 دقائق مع الملاحظة فقط ليحمر .
المقادير :
كيلو دقيق
كوب سمنة
ملعقة كبيرة نشادر
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
1/4 كوب لبن
2كوب سكر بودرة
4بيض
1/2 كوب زيت
رشة ملح
ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة :
1- اضع السمن والسكر واقوم بخلطهم جيدا حتي يختفي السكر تماما .
2- اضع البيض والفانيليا واخلطهم جيدا حتي يختفي البيض .
3- اضع ع الدقيق الملح والبيكينج بودر وانزلهم علي الخليط واضع اللبن واقوم بالعجن جيدا .
4- بعد ماقوم بالعجن اقوم بوضع الزيت وعجنة جيدا ايضا واقوم بتركة ساعتين يرتاح كل مايرتاح كل مالنتيجة تكون احسن .
5- اشكل البسكوت بالمكنة لان ده بسكوت ناشف شوية وبعد تشكيلة ادخلة الفرن ساخن علي درجة حرارة 180 درجة لمدة 10 دقائق مع الملاحظة فقط ليحمر .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق