--> طريقة عمل بطاطس بالبشاميل والفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الدجاج والطيور / بطاطس بالفراخ والبشاميل / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل بطاطس بالبشاميل والفراخ

بطاطس بالبشاميل والفراخ / نجلاء الشرشابي

المقادير :
بطاطس 
دجاج مكعبات 
فلفل رومي
بصلة مبشورة 
زعتر 
فلفل اسود
زيت 
ملح
صلصة 
بهارات
3فص ثوم مفرومين
ملعقة كبيرة صلصة 
ملعتين كبار سمن 
ملعقتين كبار دقيق
بيض
كوب مرقة 
2كوب لبن

الطريقة :
1- اقوم بتقطيع البطاطس دوائر واقوم بوضع الفلفل والزعتر والقليل من الزيت علية وادمجهم واضع البطاطس ف صنية .

2- ادخل البطاطس تاخد نص سوا واضع علي النار بصلة ادبلها انزل الفلفل الرومي والفراخ المكعبات واعطيها تشويحة .

3- اضع الملح والفلفل والبابريكا والبهارات واضع الصلصة والثوم واعطي الفراخ نص سوي .

4- اضع علي النار السمن يسيح اضع الدقيق واحمرو واضع الشوربة واللبن ويتغير القوام واضع ملح وفلفل وبهارات وبيضة مع التقليب .

5- اضع الفراخ علي البطاطس والبشاميل واقوم بوضع بيضة علي الوش وادخلها الفرن والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top