بطاطس بالبشاميل والفراخ / نجلاء الشرشابي
المقادير :
بطاطس
دجاج مكعبات
فلفل رومي
بصلة مبشورة
زعتر
فلفل اسود
زيت
ملح
صلصة
بهارات
3فص ثوم مفرومين
ملعقة كبيرة صلصة
ملعتين كبار سمن
ملعقتين كبار دقيق
بيض
كوب مرقة
2كوب لبن
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع البطاطس دوائر واقوم بوضع الفلفل والزعتر والقليل من الزيت علية وادمجهم واضع البطاطس ف صنية .
2- ادخل البطاطس تاخد نص سوا واضع علي النار بصلة ادبلها انزل الفلفل الرومي والفراخ المكعبات واعطيها تشويحة .
3- اضع الملح والفلفل والبابريكا والبهارات واضع الصلصة والثوم واعطي الفراخ نص سوي .
4- اضع علي النار السمن يسيح اضع الدقيق واحمرو واضع الشوربة واللبن ويتغير القوام واضع ملح وفلفل وبهارات وبيضة مع التقليب .
5- اضع الفراخ علي البطاطس والبشاميل واقوم بوضع بيضة علي الوش وادخلها الفرن والف هنا .
المقادير :
بطاطس
دجاج مكعبات
فلفل رومي
بصلة مبشورة
زعتر
فلفل اسود
زيت
ملح
صلصة
بهارات
3فص ثوم مفرومين
ملعقة كبيرة صلصة
ملعتين كبار سمن
ملعقتين كبار دقيق
بيض
كوب مرقة
2كوب لبن
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع البطاطس دوائر واقوم بوضع الفلفل والزعتر والقليل من الزيت علية وادمجهم واضع البطاطس ف صنية .
2- ادخل البطاطس تاخد نص سوا واضع علي النار بصلة ادبلها انزل الفلفل الرومي والفراخ المكعبات واعطيها تشويحة .
3- اضع الملح والفلفل والبابريكا والبهارات واضع الصلصة والثوم واعطي الفراخ نص سوي .
4- اضع علي النار السمن يسيح اضع الدقيق واحمرو واضع الشوربة واللبن ويتغير القوام واضع ملح وفلفل وبهارات وبيضة مع التقليب .
5- اضع الفراخ علي البطاطس والبشاميل واقوم بوضع بيضة علي الوش وادخلها الفرن والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق