كباب الحلة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
لحمة مكعبات
فلفل رومي شرائح
بصل مكعبات
فلفل حار
سمنة
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
بهارات
الطريقة :
1- اقوم بوضع حلة ع النار واضع السمنة واضع البصلة والفلفل واشوحهم مع بعض تشويحة كويسة .
2- اوسع للحمة وانزل اللحمة واحطها ومقلبهاش الا بعد دقتين واقلبها وافضل علي كده لغاية ميغمقو .
3- اضع ماء ساخن يغطي اللحمة واضع كل التوابل ماعدا الملح اضعة عندما تدل في السوا الكويس واحطة .
4- لو المية نقصت انزل تاني بسيط مية يسخنة لغاية ماللحمة تستوي والف هنا .
المقادير :
لحمة مكعبات
فلفل رومي شرائح
بصل مكعبات
فلفل حار
سمنة
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
بهارات
الطريقة :
1- اقوم بوضع حلة ع النار واضع السمنة واضع البصلة والفلفل واشوحهم مع بعض تشويحة كويسة .
2- اوسع للحمة وانزل اللحمة واحطها ومقلبهاش الا بعد دقتين واقلبها وافضل علي كده لغاية ميغمقو .
3- اضع ماء ساخن يغطي اللحمة واضع كل التوابل ماعدا الملح اضعة عندما تدل في السوا الكويس واحطة .
4- لو المية نقصت انزل تاني بسيط مية يسخنة لغاية ماللحمة تستوي والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق