البصارة / نجلاءالشرشابي
المقادير :
كوب فول مدشوش منقوع
بصلة مفرومة
ثوم مفروم
كوب شبت وكسبرة وبقدونس مفرومين
نعناع جاف
كمون
ملح
فلفل اسود
بصل محمر
الطريقة :
1- اقوم بوضع الفول والخضرا والبصلة الا شوية والثوم واسبهم مع مية مش كتير واسيبهم ع نار هادئة حتي يستوي الفول.
2- بعد سوا الفول اتركة يبرد واضعة في الخلاط وافرمهم كويس واضع حلة ع النار اضع زيت والبصلة وثومة .
3- احمرهم واضع البصارة وكمون وملح وفلفل ونعناع واقوم بتركها تتقل واغرفها واضع ع وشها البصل المحمر والف هنا .
المقادير :
كوب فول مدشوش منقوع
بصلة مفرومة
ثوم مفروم
كوب شبت وكسبرة وبقدونس مفرومين
نعناع جاف
كمون
ملح
فلفل اسود
بصل محمر
الطريقة :
1- اقوم بوضع الفول والخضرا والبصلة الا شوية والثوم واسبهم مع مية مش كتير واسيبهم ع نار هادئة حتي يستوي الفول.
2- بعد سوا الفول اتركة يبرد واضعة في الخلاط وافرمهم كويس واضع حلة ع النار اضع زيت والبصلة وثومة .
3- احمرهم واضع البصارة وكمون وملح وفلفل ونعناع واقوم بتركها تتقل واغرفها واضع ع وشها البصل المحمر والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق