--> طريقة عمل البصارة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / البصارة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل البصارة

البصارة / نجلاءالشرشابي

المقادير :
كوب فول مدشوش منقوع
بصلة مفرومة 
ثوم مفروم 
كوب شبت وكسبرة وبقدونس مفرومين
نعناع جاف 
كمون
ملح
فلفل اسود
بصل محمر 

الطريقة :
1- اقوم بوضع الفول والخضرا والبصلة الا شوية والثوم واسبهم مع مية مش كتير واسيبهم ع نار هادئة حتي يستوي الفول.

2- بعد سوا الفول اتركة يبرد واضعة في الخلاط وافرمهم كويس واضع حلة ع النار اضع زيت والبصلة وثومة .

3- احمرهم واضع البصارة وكمون وملح وفلفل ونعناع واقوم بتركها تتقل واغرفها واضع ع وشها البصل المحمر والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top