--> طريقة عمل الهريسة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلويات / الهريسة / حلويات / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الهريسة

الهريسة 

المقادير :
كوب سميد
كوب جوز هند
كوب زبيب
كوب دقيق
كوب سكر 
كوب سمنة 
كوب ماء 
2ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ملعقة صغيرة فانيليا 
الشربات 

الطريقة :
1- اضع في الطبق السمنة والسكر واخلطهم مع بعض اضع جوز الهند والدقيق والسميد والبيكينج بودر والفانيليا.

2- اخلط كل المكونات مع بعض واضع الماء تقليبة وانزل في الصنية بنصف الكمية واضع الزبيب وانزل بباقي الكمية .

3- ادخلها الفرن حتي تمام النضج اقوم بوضع الشربات بارد وهيا سخنة وممكن ازين بجوز الهند واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top