بسكوت الشيكولاتة واللبن / نجلاء الشرشابي
المقادير :
3كوب دقيق
كوب سكر بودرة
كوب سمنة
1/4 كوب لبن
1/4كوب كاكاو
3بيضة
3باكو فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
سكر لوجة
الطريقة :
1- اضع السمن والسكر واخلطهم واضع البيض والفانيليا مع الخلط .
2- اضع علي الدقيق ورشة ملح وبيكينج بودر واخلطهم وانزلهم علي الخليط .
3- حتي تتكون عجينة اقسم الخليط نصفين نص ابيض والتاني اضع الكاكاو واللبن واخلطهم .
4- والف كل واحدة منمهم رول وابططهم علي بعض وابدء اشكلهم بالاشكال المفضلة وانزل عيهم سكر واضعهم في صنية وعلي الفرن .
المقادير :
3كوب دقيق
كوب سكر بودرة
كوب سمنة
1/4 كوب لبن
1/4كوب كاكاو
3بيضة
3باكو فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
سكر لوجة
الطريقة :
1- اضع السمن والسكر واخلطهم واضع البيض والفانيليا مع الخلط .
2- اضع علي الدقيق ورشة ملح وبيكينج بودر واخلطهم وانزلهم علي الخليط .
3- حتي تتكون عجينة اقسم الخليط نصفين نص ابيض والتاني اضع الكاكاو واللبن واخلطهم .
4- والف كل واحدة منمهم رول وابططهم علي بعض وابدء اشكلهم بالاشكال المفضلة وانزل عيهم سكر واضعهم في صنية وعلي الفرن .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق