--> طريقة عمل المقلوبة بالسجق - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / مقلوبة بالسجق / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل المقلوبة بالسجق

المقلوبة بالسجق

المقادير :
سجق
2كوب ارز
باذنجان مقلي
بصل
سمنة 
جزر مبشور
ملعقة كبيرة كاري
ملعقة كبيرة كركم
ملح
فلفل اسود
2كوب ماء

الطريقة :
1- اضع السمنة في حلة واضع البصل مع القليل من الملح وادبلهم .

2- انزل بعد كده الجزر وادبلو مع البصل وانزل الجق واقلبهم مع بعض .

3- ادخل السجق في السوا وانزل الكاري والكركم واقلبهم مع بعض وهبدء ارص الباذنجان لفوق .

4- الباذنجان يبقا زي مرصوص بالطول وانزل بالارز وانزل الملح وانزل بالماء ولازم المية تكون قد الارز .

5- واغطي عليها وهيا هتستوي وممنوع تتقلب خالص هو الرز وكل حاجة هتستوي مع البخار .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top