--> طريقة عمل طاجن سجق بالمشروم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / طاجن سجق بالمشروم / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل طاجن سجق بالمشروم

طاجن سجق بالمشروم / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
سجق
فلفل رومي
بصلة 
مشروم
عصير طماطم 
حمص مسلوق
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
فلفل حار 

الطريقة :
1- اقوم بوضع حلة علي النار واضع الزيت والبصلة  والفلفل الرومي والحار وادبلهم مع البصلة .

2- اقوم بتنزيل المشروم والحمص واعطيهم تشويحة وانزل عصير الطماطم وتغلي  واضع ملح وفلفل .

3- اضع طاسة علي النار اضع زيت واكون مقطعة السجق واضعهة اعطية تشويحة واضع ثوم مفرومة واقلبهم مع بعض .

4- لما التوم يطلع ريحتة مع السجق انزلة علي الحلة وانزلة في طاجن واغطية وادخلة الفرن لتمام السوا والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top