طاجن سجق بالمشروم / نجلاء الشرشابي
المقادير :
سجق
فلفل رومي
بصلة
مشروم
عصير طماطم
حمص مسلوق
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
فلفل حار
الطريقة :
1- اقوم بوضع حلة علي النار واضع الزيت والبصلة والفلفل الرومي والحار وادبلهم مع البصلة .
2- اقوم بتنزيل المشروم والحمص واعطيهم تشويحة وانزل عصير الطماطم وتغلي واضع ملح وفلفل .
3- اضع طاسة علي النار اضع زيت واكون مقطعة السجق واضعهة اعطية تشويحة واضع ثوم مفرومة واقلبهم مع بعض .
4- لما التوم يطلع ريحتة مع السجق انزلة علي الحلة وانزلة في طاجن واغطية وادخلة الفرن لتمام السوا والف هنا .
المقادير :
سجق
فلفل رومي
بصلة
مشروم
عصير طماطم
حمص مسلوق
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
فلفل حار
الطريقة :
1- اقوم بوضع حلة علي النار واضع الزيت والبصلة والفلفل الرومي والحار وادبلهم مع البصلة .
2- اقوم بتنزيل المشروم والحمص واعطيهم تشويحة وانزل عصير الطماطم وتغلي واضع ملح وفلفل .
3- اضع طاسة علي النار اضع زيت واكون مقطعة السجق واضعهة اعطية تشويحة واضع ثوم مفرومة واقلبهم مع بعض .
4- لما التوم يطلع ريحتة مع السجق انزلة علي الحلة وانزلة في طاجن واغطية وادخلة الفرن لتمام السوا والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق