كحك ابو سمسم / نجلاء الشرشابي
المقادير :
3كوب دقيق
كوب زبدة
كوب الا ربع سكر
3ملعقةكبيرة لبن بودرة
ملعقة صغيرة حبهان مطحون
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
قليل من الماء للعجن
رشة ملح
للوجة :
سمسم
ملعقة كبيرة سكر
الطريقة :
1- اقومم بوضع الزبدة واضع السكر واخلطهم حتي يندمجو واضع الحبهان واللبن .
2- انزل الدقيق والبيكينج بودر والملح واخلط وانزل الماء وحدة وحدة حتي تصبح عجينة طرية متماسكة .
3- اقوم بتكيل العجين كور صغيرة واقوم بعمل كل الكور اصابع .
4- اقوم بوضع السكر علي السمسم وانزل فيه الاصابع واغرقها سمسم واضعها في الصنية وع الفرن ع طول .
المقادير :
3كوب دقيق
كوب زبدة
كوب الا ربع سكر
3ملعقةكبيرة لبن بودرة
ملعقة صغيرة حبهان مطحون
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
قليل من الماء للعجن
رشة ملح
للوجة :
سمسم
ملعقة كبيرة سكر
الطريقة :
1- اقومم بوضع الزبدة واضع السكر واخلطهم حتي يندمجو واضع الحبهان واللبن .
2- انزل الدقيق والبيكينج بودر والملح واخلط وانزل الماء وحدة وحدة حتي تصبح عجينة طرية متماسكة .
3- اقوم بتكيل العجين كور صغيرة واقوم بعمل كل الكور اصابع .
4- اقوم بوضع السكر علي السمسم وانزل فيه الاصابع واغرقها سمسم واضعها في الصنية وع الفرن ع طول .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق