--> طريقة عمل مكعبات مرقة اللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / مكعبات مرقة اللحمة / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل مكعبات مرقة اللحمة

مكعبات مرقة اللحمة / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
عظم
جزر 
بصل
كرفس
طماطم
حبهان 
ورق لورا
كسبرة ناشفة 
جوزة الطيب
بابريكا 
كوب زيت
كوب دقيق
ملح 
فلفل اسود

الطريقة :
1- اضع علي النار ماء يغلي واول ميغلي اضع كرفس وطماطم وجزر والبصل والعظم واللورا والحبهان .

2-واغطيهم واتركهم يبقو مرقة واقوم بضربهم في الخلاط بعد ميبردو خالص وطلعا اكون مطلعة منها المواسير .

3- اضع الزيت ع النار واضع الدقيق واسيوية وانزل المرقة المضروبة والكسبرة والبابريكا وجوز الطيب وملح وفلفل اسود.

4- واقلب فيها لغاية متتقل وادهن اي قالب زيت وانزلها  واقطعها مكعبات ةاتركها تبرد وادخلها الفليزر تمسك نفسها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top