مكعبات مرقة اللحمة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
عظم
جزر
بصل
كرفس
طماطم
حبهان
ورق لورا
كسبرة ناشفة
جوزة الطيب
بابريكا
كوب زيت
كوب دقيق
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع علي النار ماء يغلي واول ميغلي اضع كرفس وطماطم وجزر والبصل والعظم واللورا والحبهان .
2-واغطيهم واتركهم يبقو مرقة واقوم بضربهم في الخلاط بعد ميبردو خالص وطلعا اكون مطلعة منها المواسير .
3- اضع الزيت ع النار واضع الدقيق واسيوية وانزل المرقة المضروبة والكسبرة والبابريكا وجوز الطيب وملح وفلفل اسود.
4- واقلب فيها لغاية متتقل وادهن اي قالب زيت وانزلها واقطعها مكعبات ةاتركها تبرد وادخلها الفليزر تمسك نفسها .
المقادير :
عظم
جزر
بصل
كرفس
طماطم
حبهان
ورق لورا
كسبرة ناشفة
جوزة الطيب
بابريكا
كوب زيت
كوب دقيق
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع علي النار ماء يغلي واول ميغلي اضع كرفس وطماطم وجزر والبصل والعظم واللورا والحبهان .
2-واغطيهم واتركهم يبقو مرقة واقوم بضربهم في الخلاط بعد ميبردو خالص وطلعا اكون مطلعة منها المواسير .
3- اضع الزيت ع النار واضع الدقيق واسيوية وانزل المرقة المضروبة والكسبرة والبابريكا وجوز الطيب وملح وفلفل اسود.
4- واقلب فيها لغاية متتقل وادهن اي قالب زيت وانزلها واقطعها مكعبات ةاتركها تبرد وادخلها الفليزر تمسك نفسها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق