ام علي / نجلاء الشرشابي
المقادير :
1/4 كيلو رقاق ناشف
3كوب لبن
1/2 كوب سكر
2ملعقة كبيرة سمنة
1/2 كوب قشطة
زبيب
جوز هند
الطريقة :
1- اكسر الرقاق في الطواجن .
2- اضع اللبن يسخن اضع السكر والسمن والقشطة واقلبهم كويس جدا .
3- انزل اللبن علي الرقاق الكمية دي بتعمل 2 طاجن متوسطين .
4- ادخلهم الفرن حتي يختفي اللبن واضع جوز الهند والزبيب للتزيين .
المقادير :
1/4 كيلو رقاق ناشف
3كوب لبن
1/2 كوب سكر
2ملعقة كبيرة سمنة
1/2 كوب قشطة
زبيب
جوز هند
الطريقة :
1- اكسر الرقاق في الطواجن .
2- اضع اللبن يسخن اضع السكر والسمن والقشطة واقلبهم كويس جدا .
3- انزل اللبن علي الرقاق الكمية دي بتعمل 2 طاجن متوسطين .
4- ادخلهم الفرن حتي يختفي اللبن واضع جوز الهند والزبيب للتزيين .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق