--> طريقة عمل ام علي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / ام علي / حلويات / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل ام علي

ام علي / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
1/4 كيلو رقاق ناشف
3كوب لبن
1/2 كوب سكر 
2ملعقة كبيرة سمنة 
1/2 كوب قشطة 
زبيب
جوز هند

الطريقة :
1- اكسر الرقاق في الطواجن .

2- اضع اللبن يسخن اضع السكر والسمن والقشطة واقلبهم كويس جدا .

3- انزل اللبن علي الرقاق الكمية دي بتعمل 2 طاجن متوسطين .

4- ادخلهم الفرن حتي يختفي اللبن واضع جوز الهند والزبيب للتزيين .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top