--> طريقة عمل فاهيتا اللحم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / فاهيتا اللحم / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل فاهيتا اللحم

فاهيتا اللحم / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
شرائح لحم بفتيك
بصل
ثوم
فلفل الوان
كوسة مبشورة 
جزر مبشور 
عصير ليمون
ثوم بودر
بصل بودر 
بابريكا
شطة 
ملعقة كبيرة نشا
صويا صوص
زيت
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- طاسة واضع زيت اضع البصل ادلو اضع الفلفل والجزر والكوسة واول مكل ده يدبل انزل الصويا واللمون .

2- طاسة واضع الزيت وانزل باللحمة والفلفل الاسود عليها اتركها تاخذ وش من ناحية وابدء اقلبها حتي تصبح في تمام السوا .

3- انزل بالملح والثوم المفروم والثوم والبصل البودر والبابريكا والشطة والنشا واعطية تقليبتين وانزل باللحمة ع الخضار واقلب وتكون جاهزة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top