فاهيتا اللحم / نجلاء الشرشابي
المقادير :
شرائح لحم بفتيك
بصل
ثوم
فلفل الوان
كوسة مبشورة
جزر مبشور
عصير ليمون
ثوم بودر
بصل بودر
بابريكا
شطة
ملعقة كبيرة نشا
صويا صوص
زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- طاسة واضع زيت اضع البصل ادلو اضع الفلفل والجزر والكوسة واول مكل ده يدبل انزل الصويا واللمون .
2- طاسة واضع الزيت وانزل باللحمة والفلفل الاسود عليها اتركها تاخذ وش من ناحية وابدء اقلبها حتي تصبح في تمام السوا .
3- انزل بالملح والثوم المفروم والثوم والبصل البودر والبابريكا والشطة والنشا واعطية تقليبتين وانزل باللحمة ع الخضار واقلب وتكون جاهزة .
المقادير :
شرائح لحم بفتيك
بصل
ثوم
فلفل الوان
كوسة مبشورة
جزر مبشور
عصير ليمون
ثوم بودر
بصل بودر
بابريكا
شطة
ملعقة كبيرة نشا
صويا صوص
زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- طاسة واضع زيت اضع البصل ادلو اضع الفلفل والجزر والكوسة واول مكل ده يدبل انزل الصويا واللمون .
2- طاسة واضع الزيت وانزل باللحمة والفلفل الاسود عليها اتركها تاخذ وش من ناحية وابدء اقلبها حتي تصبح في تمام السوا .
3- انزل بالملح والثوم المفروم والثوم والبصل البودر والبابريكا والشطة والنشا واعطية تقليبتين وانزل باللحمة ع الخضار واقلب وتكون جاهزة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق