--> طريقة عمل مطبق باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / مطبق باللحمة المفرومة / معجنات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل مطبق باللحمة المفرومة

مطبق باللحمة المفرومة / نجلاء الشرشابي

المقادير :
3كوب دقيق
رشة ملح
ملعقة كبيرة  سكر 
ماء للعجن 
الحشو :
لحمة مفرومة 
بصلة مبشورة 
ملح
فلفل اسود
قرفة 
جنزبيل
بيض 
سمنة سايحة 

الطريقة :
1- اعجن الدقيق والملح والسكر واعجن بالماء حتي تلم العجينة وابطل عجن واتركها ترتاح ولازم تكون طرية .

2-في الكبة اضع البصلل واللحمة والقرفة والجنزبيل وملح وفلفل والبيض واعجنها لو عجنت اكتفي ببيضة لو لسة ناشفة اضع بيضة كمان .

3- افرد العجينة وتكون رقيقة وامسحها بالسمنة وافرد لحمة مفرومة علي نص العجينة واتني عليها وعلي الربع اضع السمنة .

4- واطبقها وادهنها بالسمن واقوم بعمل الكمية كلها بنفس الطريقة واضعها في صنية وعلي الفرن .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top