برجر قرنبيط
المقادير :
قرنبيط مسلوق
2ملعقة كبيرة جبنة رومي مبشورة
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة ثوم بودر
بقدونس
1/2 كوب دقيق
ملح
فلفل اسود
كمون
بقدونس
بيضة
زيت للقلي
دقيق
الطريقة :
1- في الكبة اضع القرنبيط والرومي والبصل والثوم والدقيق والبقدونس والبيض وملح وفلفل وكمون .
2- اقوم بخلطهم جيدا احضر طبق واقوم بوضع العجينة واقوم بتشكيلها بالدقيق زي مكون بشكل عجين .
3- اضعهم في طبق ع بلاستيك وادخلهم الفليزر 3ساعات ع الاقل يخرجو من الفليزر متجمدين ع الزيت السخن ع طول .
المقادير :
قرنبيط مسلوق
2ملعقة كبيرة جبنة رومي مبشورة
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة ثوم بودر
بقدونس
1/2 كوب دقيق
ملح
فلفل اسود
كمون
بقدونس
بيضة
زيت للقلي
دقيق
الطريقة :
1- في الكبة اضع القرنبيط والرومي والبصل والثوم والدقيق والبقدونس والبيض وملح وفلفل وكمون .
2- اقوم بخلطهم جيدا احضر طبق واقوم بوضع العجينة واقوم بتشكيلها بالدقيق زي مكون بشكل عجين .
3- اضعهم في طبق ع بلاستيك وادخلهم الفليزر 3ساعات ع الاقل يخرجو من الفليزر متجمدين ع الزيت السخن ع طول .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق