هريسة فلفل احمر
المقادير :
كيلو فلفل احمر رومي مسلوق
1/2 كوب زيت
ثمرة فلفل حار مسلوق
2فص ثوم مسلوق
ملعقة كبيرة ملح
الطريقة :
1- اضع حلة علي النار اضع الفلفل الاحمر والحار والثوم وعليهم 2كوب ماء تغلي اوطي النار ربع ساعة واطفي .
2- اترك الحلة متغطية ساعة واقشرها اضعهم كلهم في الكبة من غير الماء واقوم بهرسهم جيدا واقوم بارجاعة للنار مرة اخري.
3- اضع معة الزيت واتركهم يقصرو مع بعض اتركهم يبردو واقوم بوضعهم في برطمانات نظيفة لو الكمية كبيرة توضع في الفليزر .
المقادير :
كيلو فلفل احمر رومي مسلوق
1/2 كوب زيت
ثمرة فلفل حار مسلوق
2فص ثوم مسلوق
ملعقة كبيرة ملح
الطريقة :
1- اضع حلة علي النار اضع الفلفل الاحمر والحار والثوم وعليهم 2كوب ماء تغلي اوطي النار ربع ساعة واطفي .
2- اترك الحلة متغطية ساعة واقشرها اضعهم كلهم في الكبة من غير الماء واقوم بهرسهم جيدا واقوم بارجاعة للنار مرة اخري.
3- اضع معة الزيت واتركهم يقصرو مع بعض اتركهم يبردو واقوم بوضعهم في برطمانات نظيفة لو الكمية كبيرة توضع في الفليزر .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق