سويسرول بالشيكولاتة
المقادير :
5بياض بيض
5صفار بيض
كوب وربع دقيق
1/4 كوب كاكاو
ملعقة صغير فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
كوب الا ربع سكر
رشة ملح
للوجة :
ملعقة كبيرة كاكاو
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة نشا
كوب لبن
الطريقة :
1- اضع اللبن علي النار انزل السكر ودوبو والنشا والكاكاو واقلب حتي احصل علي قوام غليظ .
2- لو اللبن سخن ادوب النشا وادوب الكاكاو وانزل مع التقليب المستمر حتي لا يتكتل .
3- في العجان اضع بياض البيض والملح ةاضربو لغاية ميجمد .
5- في بولة اضع الصقار والسكر واضربهم مع بعض بالمضرب الكهربائي.
6- انزل الفانيليا بعد ميعلو اضع الكاكاو والدقيق والبيكينج بودر واقلب براحة .
7- انزل بياض البيض واقلب من تحت لفوق براحة حتي يندمجو احضر صنية .
8- اضع ورق الزبدة انزل الخليط وافردة في الصنية براحة وادخلها الفرن لتمام النضج.
9- بعد متطلع اضع عليها المهلبية والفها واتركها تبرد عشان تمسك نفسها وممكن ارش وشها بسكر بودرة .
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
كوب الا ربع سكر
رشة ملح
للوجة :
ملعقة كبيرة كاكاو
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة نشا
كوب لبن
الطريقة :
1- اضع اللبن علي النار انزل السكر ودوبو والنشا والكاكاو واقلب حتي احصل علي قوام غليظ .
2- لو اللبن سخن ادوب النشا وادوب الكاكاو وانزل مع التقليب المستمر حتي لا يتكتل .
3- في العجان اضع بياض البيض والملح ةاضربو لغاية ميجمد .
5- في بولة اضع الصقار والسكر واضربهم مع بعض بالمضرب الكهربائي.
6- انزل الفانيليا بعد ميعلو اضع الكاكاو والدقيق والبيكينج بودر واقلب براحة .
7- انزل بياض البيض واقلب من تحت لفوق براحة حتي يندمجو احضر صنية .
8- اضع ورق الزبدة انزل الخليط وافردة في الصنية براحة وادخلها الفرن لتمام النضج.
9- بعد متطلع اضع عليها المهلبية والفها واتركها تبرد عشان تمسك نفسها وممكن ارش وشها بسكر بودرة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق