--> طريقة عمل سويسرول بالشيكولاتة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلويات / طريقة عمل سويسرول بالشيكولاتة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل سويسرول بالشيكولاتة

سويسرول بالشيكولاتة

المقادير :
5بياض بيض
5صفار بيض
كوب وربع دقيق
1/4 كوب كاكاو
ملعقة صغير فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
كوب الا ربع سكر
رشة ملح
للوجة :
ملعقة كبيرة كاكاو
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة نشا
كوب لبن

الطريقة :
1- اضع اللبن علي النار انزل السكر ودوبو والنشا والكاكاو واقلب حتي احصل علي قوام غليظ .

2- لو اللبن سخن ادوب النشا وادوب الكاكاو وانزل مع التقليب المستمر حتي لا يتكتل .

3- في العجان اضع بياض البيض والملح ةاضربو لغاية ميجمد .

5- في بولة اضع الصقار والسكر واضربهم مع بعض بالمضرب الكهربائي.

6- انزل الفانيليا بعد ميعلو اضع الكاكاو والدقيق والبيكينج بودر واقلب براحة .

7- انزل بياض البيض واقلب من تحت لفوق براحة حتي يندمجو احضر صنية .

8- اضع ورق الزبدة انزل الخليط وافردة في الصنية براحة وادخلها الفرن لتمام النضج.

9- بعد متطلع اضع عليها المهلبية والفها واتركها تبرد عشان تمسك نفسها وممكن ارش وشها بسكر بودرة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top