الميل في
المقادير :
5كوب دقيق
2ملعقة كبيرة زبدة
1/2 ملعقة صغية بيكينج بودر
بيضة
رشة ملح
رشة فانيليا
ماء للعجن
للفرد:
نصف كيلو زبدة
الكرواسون :
شيكولاتة خام اصابع
جبنة رومي
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والملح والبيكينج بودر والبيضة وفانيليا واعجن بالماء .
2- انزل الماء وحدة وحدة حتي احصل علي عجينة طرية اقوم بفردها رقيق.
3- اضع في المنتصف الزبدة اوزعها في كل العجينة والفها رول وابطط الرول مستطيل .
4- اقوم بتنيها تصبح مربع واغطيها وادخلها الثلاجة ترتاح بعد مترتاح اقوم بفردها مرة اخري .
5- وبعد ذلك اقسم العجيينة ممكن اعملها كرواسون واحشيها شيكولاتة ممكن رومي وممكن اعملها بيتزا بالجبن .
6- ممكن اقوم بحشوها اي نوع مفضل لديكي وتشكليها اي شكل انتي حباه وتدخل الفرن لتمام النضج .
المقادير :
5كوب دقيق
2ملعقة كبيرة زبدة
1/2 ملعقة صغية بيكينج بودر
بيضة
رشة ملح
رشة فانيليا
ماء للعجن
للفرد:
نصف كيلو زبدة
الكرواسون :
شيكولاتة خام اصابع
جبنة رومي
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والملح والبيكينج بودر والبيضة وفانيليا واعجن بالماء .
2- انزل الماء وحدة وحدة حتي احصل علي عجينة طرية اقوم بفردها رقيق.
3- اضع في المنتصف الزبدة اوزعها في كل العجينة والفها رول وابطط الرول مستطيل .
4- اقوم بتنيها تصبح مربع واغطيها وادخلها الثلاجة ترتاح بعد مترتاح اقوم بفردها مرة اخري .
5- وبعد ذلك اقسم العجيينة ممكن اعملها كرواسون واحشيها شيكولاتة ممكن رومي وممكن اعملها بيتزا بالجبن .
6- ممكن اقوم بحشوها اي نوع مفضل لديكي وتشكليها اي شكل انتي حباه وتدخل الفرن لتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق