--> طريقة عمل الميل في - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحلويات / المخبوزات / المعجنات / الميل في / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الميل في

الميل في

المقادير :
5كوب  دقيق
2ملعقة كبيرة زبدة
1/2 ملعقة صغية بيكينج بودر
بيضة
رشة ملح
رشة فانيليا 
ماء للعجن
للفرد:
نصف كيلو زبدة
الكرواسون :
شيكولاتة خام اصابع
جبنة رومي

الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والملح والبيكينج بودر والبيضة وفانيليا واعجن بالماء .

2- انزل الماء وحدة وحدة حتي احصل علي عجينة طرية اقوم بفردها رقيق.

3- اضع في المنتصف الزبدة اوزعها في كل العجينة والفها رول وابطط الرول مستطيل .

4- اقوم بتنيها تصبح مربع واغطيها وادخلها الثلاجة ترتاح بعد مترتاح اقوم بفردها مرة اخري .

5- وبعد ذلك اقسم العجيينة ممكن اعملها كرواسون واحشيها شيكولاتة  ممكن رومي وممكن اعملها بيتزا بالجبن .

6- ممكن اقوم بحشوها اي نوع مفضل لديكي وتشكليها اي شكل انتي حباه وتدخل الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top