الارز الصيادية
المقادير :
ارز
زيت
بصل
ملح
فلفل اسود
ماء
الطريقة :
1- اقوم بوضع الزيت في حلة علي النار يسخن الزيت اضع البصل واقلب حتي يصبح بلون بني .
2- بعد متتلون البصلة اضع الماء واقوم بترك البصلة تستوي لو عاوزاها تبان تستوي وحطي الارز لو مش عاوزة تبان اهريها .
3- اضع الارز والملح والفلفل الاسود واقوم بترك الارز يتشرب الماء واتركة علي نار هادئة ليصبح بسواه الكامل .
المقادير :
ارز
زيت
بصل
ملح
فلفل اسود
ماء
الطريقة :
1- اقوم بوضع الزيت في حلة علي النار يسخن الزيت اضع البصل واقلب حتي يصبح بلون بني .
2- بعد متتلون البصلة اضع الماء واقوم بترك البصلة تستوي لو عاوزاها تبان تستوي وحطي الارز لو مش عاوزة تبان اهريها .
3- اضع الارز والملح والفلفل الاسود واقوم بترك الارز يتشرب الماء واتركة علي نار هادئة ليصبح بسواه الكامل .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق