--> طريقة عمل مخبوزات بالبابريكا والكركم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المخبوزات / علي قد الايد / مخبوزات بالبابريكا والكركم / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل مخبوزات بالبابريكا والكركم

 مخبوزات بالبابريكا والكركم 

المقادير :
2كوب دقيق
1/4 كوب زبدة 
بيضة 
فانيليا 
ملعقة كبيرة خميرة 
ملعقة كبيرة بيكينج بودر 
رشة ملح
بابريكا
كركم 
رشة سكر 
لبن للعجن 

الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والخميرة والملح والسكر واقلب مع التقليب اضع البيض والفانيليا والزبدة .

2- يندمج كل المكونات انزل اللبن حتي احصل علي عجينة بس ماسكة نفسها ناشفة بسيط مش طرية .

3- اقوم بتركها تختمر واغطيها وبعد التخمير اقوم بفردها مستطيل واقوم بتقسيمها قسمين نفس المقاس .

4- اضع علي قطعة منهم بابريكا وافردها علي العجينة كويس واقوم بتقسيمها شرائح بالسكينة والثانية نفس الطريقة .

5- واقوم بلف كل شريحة منهم وابرمها واعملها دائرة اضعهم في الصنية وادخلها الفرن حتي تمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top