كبسة فيلية سمك
المقادير :
سمك قيلية
3كوب ارز
3كوب ماء
كسبرة ناشفة
بصل
ثوم
ليمون اسود
كركم
كاري
كمون ناغم
عصير ليمون
دقيق
كزبرة خضراء
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اتبل السمك بالثوم والليمون والملح وفلفل اسود وكمون واغطيها واضعها في الثلاجة ساعة.
2- اخرجها وابدرها بالدقيق وحلة علي النار اضع زيت وانزل السمك واسوية واطلعة علي ورق مطبخ.
3- انزل البصل والكاري والكركم والثوم واعطيها تشويحة اضع ملح وفلفل وكمون وكسبرة والليمون ولازم تظهر رائحتهم.
4- اضع الماء واتركهمخ يغلو غلوة وانزل الارز و واتركهم يغلو والارز يتشرب الماء واضع السمك علي السطح واغطي واوطي خالص.
5-اقدمة الكبسة مع الكسبرة الخضراء .
المقادير :
سمك قيلية
3كوب ارز
3كوب ماء
كسبرة ناشفة
بصل
ثوم
ليمون اسود
كركم
كاري
كمون ناغم
عصير ليمون
دقيق
كزبرة خضراء
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اتبل السمك بالثوم والليمون والملح وفلفل اسود وكمون واغطيها واضعها في الثلاجة ساعة.
2- اخرجها وابدرها بالدقيق وحلة علي النار اضع زيت وانزل السمك واسوية واطلعة علي ورق مطبخ.
3- انزل البصل والكاري والكركم والثوم واعطيها تشويحة اضع ملح وفلفل وكمون وكسبرة والليمون ولازم تظهر رائحتهم.
4- اضع الماء واتركهمخ يغلو غلوة وانزل الارز و واتركهم يغلو والارز يتشرب الماء واضع السمك علي السطح واغطي واوطي خالص.
5-اقدمة الكبسة مع الكسبرة الخضراء .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق