--> طريقة عمل كبسة فيلية سمك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / علي قد الايد / كبسة فيلية سمك / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كبسة فيلية سمك

 كبسة فيلية سمك

المقادير :
سمك قيلية
3كوب ارز
3كوب ماء
كسبرة ناشفة
بصل
ثوم
ليمون اسود
كركم
كاري
كمون ناغم
عصير ليمون
دقيق
كزبرة خضراء
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اتبل السمك بالثوم والليمون والملح وفلفل اسود وكمون واغطيها واضعها في الثلاجة ساعة.

2- اخرجها وابدرها بالدقيق وحلة علي النار اضع زيت وانزل السمك  واسوية  واطلعة علي ورق مطبخ.

3- انزل البصل والكاري والكركم والثوم واعطيها تشويحة اضع ملح وفلفل وكمون وكسبرة والليمون ولازم تظهر رائحتهم.

4- اضع الماء واتركهمخ يغلو غلوة وانزل الارز و واتركهم يغلو والارز يتشرب الماء واضع السمك علي السطح واغطي واوطي خالص.

5-اقدمة  الكبسة مع الكسبرة الخضراء .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top