--> طريقة عمل الشيش كباب - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الشيش كباب / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الشيش كباب

الشيش كباب 

المقادير :
لحمة ضاني مكعباات
طماطم
فلفل رومي
بصل 
التتبيلة :
زبادي
بصل مفروم
بهارات
زيت
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اضع البصل والزبادي والزيت والبهارات والملح والفلفل وامزجهم مع بعض .

2- انزل في الخلطة اللحمة واقلبهم كويس اغطيها واسبها في الثلاجو ليلة كاملة .

3- احضر صنية اضع ورقة لومنيون واجيب خلة الشيش واضع البصل والطماطم والفلفل واضع اللحم وهكذا .

4- لازم من تحت يكون الخضار الاول وانتهي بالخضار بردو وارصهم وقفل عليهم ورق الالومنيوم.

5- ممكن اعملهم علي الشواية بس في الخلطة استعمل ماء البصل فقط ادخلها الفرن وبعد متستوي اكشفها علشان الوش ياخد لون .

6- وبعدين اقدمها والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top