الشيش كباب
المقادير :
لحمة ضاني مكعباات
طماطم
فلفل رومي
بصل
التتبيلة :
زبادي
بصل مفروم
بهارات
زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع البصل والزبادي والزيت والبهارات والملح والفلفل وامزجهم مع بعض .
2- انزل في الخلطة اللحمة واقلبهم كويس اغطيها واسبها في الثلاجو ليلة كاملة .
3- احضر صنية اضع ورقة لومنيون واجيب خلة الشيش واضع البصل والطماطم والفلفل واضع اللحم وهكذا .
4- لازم من تحت يكون الخضار الاول وانتهي بالخضار بردو وارصهم وقفل عليهم ورق الالومنيوم.
5- ممكن اعملهم علي الشواية بس في الخلطة استعمل ماء البصل فقط ادخلها الفرن وبعد متستوي اكشفها علشان الوش ياخد لون .
6- وبعدين اقدمها والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق