ارز باللبن في الفرن
المقادير :
1/3 كوب ارز منقوع
41/2 كوب لبن بلدي
3ملعقة كبيرة نشا
فانيليا
1/2 كوب سكر
الطريقة :
1- اقوم بوضع الارز المنقوع في حلة علي النار واقوم بوضعة حتي يتهرا خالص وكل ملمية تنقص ومتهراش اضع ماء .
2- لازم الارز يتهرا خالص عشان ميمدغش اثناء الاكل يستوي الارز اضع 4كوب لبن وفانيليا وسكر وادوبهم مع بعض كويس.
3- نص كوب لبن اضع النشا وادوبهم مع بعض وانزلهم علي الارز باللبن مع التقليب المستمر وعندما يغلي اطفي .
5- اضع طواجن في صنية واقوم بانزال الخليط في الطواجن اضع ماء ساخن في الصنية حتي يصلم الي ربع الطاجن وادخلهم الفرن حتي يصبح الوجة باللون الاحمر الغامق .
6- اخرجهم واتركهم يبردم تماما وادخلهم الفرن ويصبح جاهز .
المقادير :
1/3 كوب ارز منقوع
41/2 كوب لبن بلدي
3ملعقة كبيرة نشا
فانيليا
1/2 كوب سكر
الطريقة :
1- اقوم بوضع الارز المنقوع في حلة علي النار واقوم بوضعة حتي يتهرا خالص وكل ملمية تنقص ومتهراش اضع ماء .
2- لازم الارز يتهرا خالص عشان ميمدغش اثناء الاكل يستوي الارز اضع 4كوب لبن وفانيليا وسكر وادوبهم مع بعض كويس.
3- نص كوب لبن اضع النشا وادوبهم مع بعض وانزلهم علي الارز باللبن مع التقليب المستمر وعندما يغلي اطفي .
5- اضع طواجن في صنية واقوم بانزال الخليط في الطواجن اضع ماء ساخن في الصنية حتي يصلم الي ربع الطاجن وادخلهم الفرن حتي يصبح الوجة باللون الاحمر الغامق .
6- اخرجهم واتركهم يبردم تماما وادخلهم الفرن ويصبح جاهز .
مستوي الصفحه قل خالص
ردحذف