خلية النحل بالكاكاو
المقادير :
3كوب دقيق
3ملعقة كبيرة زيت
ملعقة كبيرة كاكاو خام
ملعقة كبيرة خميرة
رشة ملح
رشة سكر
ماء للعجن
الحشوة :
زيتون اسود
طماطم مكعبات
جبنة بيضاء
للوجة :
سمسم
بيض
فانيليا
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والملح والسكر والخميرة واقلب بالعجان انزل الزيت واعجن بالماء .
2- تتكون عجينة طرية المية بتنزل وحدة وحدة مش مرة واحدة تتكون عجينة اقسمها اتنين .
3- اضع الجزر التاني مع الكاكاو واقلبهم مع بعض حتي يندمجو وتصبح باللون البيني .
4- احضر اتنين بولة اضع في واحدة جبنة وطماطم والتانية فيها زيتون حلقات وجبنة .
5- اقوم بحشو العجين بالحشوتين لون بحشوة والتاني بالحشوة التانية واقوم بتشكيلها كرة واضعهم في صنية .
6- اقوم بالظغط علي كل كل الكور املاء كل الصنية واقوم بدهن البيض بالفانيليا والسمسم واتركهم يختمرو وادخلهم الفرن حتي يصبحو بالسوا الكامل .
المقادير :
3كوب دقيق
3ملعقة كبيرة زيت
ملعقة كبيرة كاكاو خام
ملعقة كبيرة خميرة
رشة ملح
رشة سكر
ماء للعجن
الحشوة :
زيتون اسود
طماطم مكعبات
جبنة بيضاء
للوجة :
سمسم
بيض
فانيليا
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والملح والسكر والخميرة واقلب بالعجان انزل الزيت واعجن بالماء .
2- تتكون عجينة طرية المية بتنزل وحدة وحدة مش مرة واحدة تتكون عجينة اقسمها اتنين .
3- اضع الجزر التاني مع الكاكاو واقلبهم مع بعض حتي يندمجو وتصبح باللون البيني .
4- احضر اتنين بولة اضع في واحدة جبنة وطماطم والتانية فيها زيتون حلقات وجبنة .
5- اقوم بحشو العجين بالحشوتين لون بحشوة والتاني بالحشوة التانية واقوم بتشكيلها كرة واضعهم في صنية .
6- اقوم بالظغط علي كل كل الكور املاء كل الصنية واقوم بدهن البيض بالفانيليا والسمسم واتركهم يختمرو وادخلهم الفرن حتي يصبحو بالسوا الكامل .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق