خبز الشاورما
المقادير :
3كوب دقيق
رشة ملح
2ملعقة كبيرة سمن
ماء للعجن
الطريقة:
1- في العجان او ع ايدي اعجن الدقيق والملح والسمنة وانزل الماء .
2- وحدة وحدة بالماء حتي تتكون عندي عجينة طرية اتركها متغطية ترتاح .
3- واشكلها كور واتركها دقايق ترتاح تاني عشان تتفرد بسهولة .
4- بعد مرتاحو افرد رقيق جدا واضعة علي الطاسة ع طول مسبهاش افرد واسوي ع طول .
5- وكل الكمية بنفس الطريقة واحشية بالشاورما ممكن ادهن مايونيز الاول او ثومية واضع الشاورما والف وكده بقا جاهز .
المقادير :
3كوب دقيق
رشة ملح
2ملعقة كبيرة سمن
ماء للعجن
الطريقة:
1- في العجان او ع ايدي اعجن الدقيق والملح والسمنة وانزل الماء .
2- وحدة وحدة بالماء حتي تتكون عندي عجينة طرية اتركها متغطية ترتاح .
3- واشكلها كور واتركها دقايق ترتاح تاني عشان تتفرد بسهولة .
4- بعد مرتاحو افرد رقيق جدا واضعة علي الطاسة ع طول مسبهاش افرد واسوي ع طول .
5- وكل الكمية بنفس الطريقة واحشية بالشاورما ممكن ادهن مايونيز الاول او ثومية واضع الشاورما والف وكده بقا جاهز .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق