كوسة محشية باللحمة المفرومة
المقادير :
كوسة
لحمة مفرومة
عصير طماطم
بصل
ثوم مفروم
فلفل حار
فلفل رومي
شبت
كسبرة خضراء
بقدونس
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
سمنة
الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار اضع سمنة تسيح اقوم بوضع البصل والثوم واقوم بتشويحهم حتي يتغير اللون.
2- اقوم بوضع الصلصة عبارة عن كيلو طماطم مع كوب ماء واضع ملح وفلفل واسبكها نص تسبيكة .
3- احضر بولة اضع اللخمة المفرومة والخضروات وفلفل رومي وفلفل حار وقرفة وجنزبيل وقلب الكوسة الي طلع.
4- واقلب كلو مع بعض اقوم بحشو الكوسة ةلو فاض منك حشوة احطها في القالب افردها واضع الكوسة والصلصة وادخلها الفرن .
المقادير :
كوسة
لحمة مفرومة
عصير طماطم
بصل
ثوم مفروم
فلفل حار
فلفل رومي
شبت
كسبرة خضراء
بقدونس
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
سمنة
الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار اضع سمنة تسيح اقوم بوضع البصل والثوم واقوم بتشويحهم حتي يتغير اللون.
2- اقوم بوضع الصلصة عبارة عن كيلو طماطم مع كوب ماء واضع ملح وفلفل واسبكها نص تسبيكة .
3- احضر بولة اضع اللخمة المفرومة والخضروات وفلفل رومي وفلفل حار وقرفة وجنزبيل وقلب الكوسة الي طلع.
4- واقلب كلو مع بعض اقوم بحشو الكوسة ةلو فاض منك حشوة احطها في القالب افردها واضع الكوسة والصلصة وادخلها الفرن .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق