--> طريقة عمل كوسة محشية باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / كوسة محشية باللحمة المفرومة / محشيات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كوسة محشية باللحمة المفرومة

كوسة محشية باللحمة المفرومة 

المقادير :
كوسة 
لحمة مفرومة 
عصير طماطم
بصل 
ثوم مفروم
فلفل حار 
فلفل رومي
شبت
كسبرة خضراء 
بقدونس 
ملح
فلفل اسود
قرفة 
جنزبيل
سمنة 

الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار اضع سمنة تسيح اقوم بوضع البصل والثوم واقوم بتشويحهم حتي يتغير اللون.

2- اقوم بوضع الصلصة عبارة عن كيلو طماطم مع كوب ماء واضع ملح وفلفل  واسبكها نص تسبيكة .

3- احضر بولة اضع اللخمة المفرومة والخضروات وفلفل رومي وفلفل حار وقرفة وجنزبيل وقلب الكوسة الي طلع.

4- واقلب كلو مع بعض اقوم بحشو الكوسة ةلو فاض منك حشوة  احطها في القالب افردها واضع الكوسة والصلصة وادخلها الفرن .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top