--> طريقة عمل سمك مقلي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اسماك / سمك مقلي / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل سمك مقلي

سمك مقلي 

المقادير :
سمك بلطي 
شطة 
ملح
كمون
عصير ليمون
كسبرة خضراء 
فلفل اسود 
ثوم مفروم 
دقيق
زيت للقلي 

الطريقة :
1- اقوم بعمل التتبيلة اضع الملح والفلفل والكمون والثوم والشطة والليمون واقلبهم مع بعض.

2- اقوم بتتبيل السمك من جوة ومن بره واتركها في التببيلة ليلة او ساعة متغطية في الثلاجة .

3- قبل قلي السمك اضع داخل السمك الكسبرة الخضراء واقوم بوضع السمك في الدقيق .

4- اترك كل السمك في الدقيق حتي يقوم الزيت بالسخونة ويكون بجانبي ماء اضع السمك في الماء وانزل في الزيت .

5- اقوم بتسوية السمك وتحميرة من الجنوب ممكن لو حباه كرسبي قومي بوضع ملعقة كبيرة نشا مع الدقيق وقدمية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top