سمك مقلي
المقادير :
سمك بلطي
شطة
ملح
كمون
عصير ليمون
كسبرة خضراء
فلفل اسود
ثوم مفروم
دقيق
زيت للقلي
الطريقة :
1- اقوم بعمل التتبيلة اضع الملح والفلفل والكمون والثوم والشطة والليمون واقلبهم مع بعض.
2- اقوم بتتبيل السمك من جوة ومن بره واتركها في التببيلة ليلة او ساعة متغطية في الثلاجة .
3- قبل قلي السمك اضع داخل السمك الكسبرة الخضراء واقوم بوضع السمك في الدقيق .
4- اترك كل السمك في الدقيق حتي يقوم الزيت بالسخونة ويكون بجانبي ماء اضع السمك في الماء وانزل في الزيت .
5- اقوم بتسوية السمك وتحميرة من الجنوب ممكن لو حباه كرسبي قومي بوضع ملعقة كبيرة نشا مع الدقيق وقدمية .
المقادير :
سمك بلطي
شطة
ملح
كمون
عصير ليمون
كسبرة خضراء
فلفل اسود
ثوم مفروم
دقيق
زيت للقلي
الطريقة :
1- اقوم بعمل التتبيلة اضع الملح والفلفل والكمون والثوم والشطة والليمون واقلبهم مع بعض.
2- اقوم بتتبيل السمك من جوة ومن بره واتركها في التببيلة ليلة او ساعة متغطية في الثلاجة .
3- قبل قلي السمك اضع داخل السمك الكسبرة الخضراء واقوم بوضع السمك في الدقيق .
4- اترك كل السمك في الدقيق حتي يقوم الزيت بالسخونة ويكون بجانبي ماء اضع السمك في الماء وانزل في الزيت .
5- اقوم بتسوية السمك وتحميرة من الجنوب ممكن لو حباه كرسبي قومي بوضع ملعقة كبيرة نشا مع الدقيق وقدمية .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق