الكفتة
المقادير :
لحمة مفرومة
بقسماط
بيضة
ملح
فلفل اسود
بصل مبشور
بهارات لحمة
قرفة
جنزبيل
الطريقة :
1- في الكبة اضع البصل واللحمة والبيضة والبهارات وملح وفلفل اسود.
2- لو اللحمة متلجة والبيضة مسيحتهاش محطش البقسماط لو سايحة اضع البقسماط .
3- واخلط خلطة بسيطة يتزجو جيدا فقط اضعها في طبق وادخلها الثلاجة متغطية لمدة 3 ساعات .
4- اشكلها واقليها في زيت سخن حتي تمام النضج .
المقادير :
لحمة مفرومة
بقسماط
بيضة
ملح
فلفل اسود
بصل مبشور
بهارات لحمة
قرفة
جنزبيل
الطريقة :
1- في الكبة اضع البصل واللحمة والبيضة والبهارات وملح وفلفل اسود.
2- لو اللحمة متلجة والبيضة مسيحتهاش محطش البقسماط لو سايحة اضع البقسماط .
3- واخلط خلطة بسيطة يتزجو جيدا فقط اضعها في طبق وادخلها الثلاجة متغطية لمدة 3 ساعات .
4- اشكلها واقليها في زيت سخن حتي تمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق