--> طريقة عمل الكفتة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الكفتة / علي قد الايد / لحوم / مقليات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الكفتة

الكفتة 

المقادير :
لحمة مفرومة 
بقسماط
بيضة 
ملح
فلفل اسود
بصل مبشور 
بهارات لحمة 
قرفة 
جنزبيل 

الطريقة :
1- في الكبة اضع البصل واللحمة والبيضة والبهارات وملح وفلفل اسود.

2- لو اللحمة متلجة والبيضة مسيحتهاش محطش البقسماط لو سايحة اضع البقسماط .

3- واخلط خلطة بسيطة يتزجو جيدا فقط اضعها في طبق وادخلها الثلاجة متغطية لمدة 3 ساعات .

4- اشكلها واقليها في زيت سخن حتي تمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top