--> طريقة عمل كتف ضاني - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / كتف ضاني / مشويات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كتف ضاني

 كتف ضاني

المقادير :
كتف ضاني 
حبهان بودر 
زعتر 
ملح
فلفل اسود
بصلة مفرومة 
خيط 
خضار حسب اللرغبة 
سمنة 
رشة قرفة 
روز ماري
ثوم صحيح
عصير ليمون 
زيت
صلصة 
كيس حراري 

الطريقة :
1- اقوم بوضع البصل وملح وفلفل وزعتر وحبهان والقرفة ورز ماريوعصير ليمون  واقلبهم مع بعض.

2- اقوم  بلف الطتف الضاني بالخيط واقوم بتتبيلة ممكن اتركة متغطي في التتبيلة ليلة او 8 ساعات .

3- اعمل في الكتف فتحات واضع فيها توم صحيح وزعتر ممكن ثوم بس طاسة علي النار اضع  السمنة .

4- تسخن جدا اضع الكتف علي ناحية واتركة 10 دقائق واقلبة علي الجهة الاخري اعمل الخضار .

5- في بولة اضضع كمية الخضار المفضلة اضع ملح فلفل حبهان بودر زعتر روز ماري واقلبهم مع بعض.

6- انزل الخضار مكان الضاني ياخد تشويحة علي النار اضع البصل المتبقي معة وانزلهم الكيس الحراري .

7- في بولة اضع زيت صلصة حبهان ملح فلفل بسيط واقلبهم وادهن بيهم الكتف كلة وانزلة مع الخضار اقفل الكيس .

8- اضع الكيس في قالب اضع ماء ساخن في القالب اعمل فتحات في الكيس بالسكين وادخلة الفرن ياخد السوا اكامل والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top