--> طريقة عمل فطيرة بالجبنة البيضاء و الفلفل الحار - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المعجنات / علي قد الايد / فطيرة بالجبنة البيضاء و الفلفل الحار / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل فطيرة بالجبنة البيضاء و الفلفل الحار

فطيرة بالجبنة البيضاء و الفلفل الحار


المقادير :
2كوب دقيق
ملعقة كبيرة خميرة 
رشة ملح
رشة سكر 
علبة زبادي 
2ملعقة كبيرة لبن بودرة 
ماء للعجن 
الحشو :
فلفل اخضر 
فلفل حار 
جبنة بيضاء 
للوجة :
بيضة 
فانيليا 
لبن 
حبة البركة 
سمسم 

الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والسكر والخميرة واقلب وانزل الملح واللبن واعجن كل ده مع بعض .

2- انزل الزبادي واعجن بالماء حتي احصل علي عجينة طرية اغطيها واتركها تختمر .

3 بعد التخمير اقسم العجينة نصفين واتركهم يرتاحو اعمل الحشوة اضع في بولة الجبنة مع مكعبات الفلفل الر ومي والحار وممكن استغنا عن الحار .

4- افرد اول قطعة من العجين مستطيل او دائرة حسب الرغبة ادهن صنية واضع اول قطعة وانزل الحشوة وافردها .

5- افرد تاني قطعة واضعها علي الحشوة واحاول اقفل الاتنين من الجوانب  واهنها باللبن او بالبيض والفانيليا وارش علي الوش سمسم او حبة واسبها تختمر تاني وادخلها الفرن .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top