نصف كيلو لحمة مفرومة
كوب دقيق ارز
كزبرة خضراء
بقدونس
شبت
فلفل حار
عصير طماطم
بطاطس مكعبات
بصلة مفرومة
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
كمون
ثوم مفروم
زيت للقلي
الطريقة:
1- اضع في الكبة البصل والخضرة ودقيق الارز وافرمهم جيدا حتي التجانس .
2- اضع علي اللحمة ملح وفلفل وقرفة وجنزبيل وقطعتين من الفلفل الحار وانزل اللحمة في الكبة .
3- اقوم بطحنهم جيدا وفي حلة علي النار اضع زيت وانزل ملعقتين من البصل والثوم يكون اكتر من البصل واحمرهم .
4- انزل عصير الطماطم وملح وفلفل تتسبك انزل البطاطس واقي الكفتة وانزلها علي البطاطس يستوم واقدمهم .
كوب دقيق ارز
كزبرة خضراء
بقدونس
شبت
فلفل حار
عصير طماطم
بطاطس مكعبات
بصلة مفرومة
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
كمون
ثوم مفروم
زيت للقلي
الطريقة:
1- اضع في الكبة البصل والخضرة ودقيق الارز وافرمهم جيدا حتي التجانس .
2- اضع علي اللحمة ملح وفلفل وقرفة وجنزبيل وقطعتين من الفلفل الحار وانزل اللحمة في الكبة .
3- اقوم بطحنهم جيدا وفي حلة علي النار اضع زيت وانزل ملعقتين من البصل والثوم يكون اكتر من البصل واحمرهم .
4- انزل عصير الطماطم وملح وفلفل تتسبك انزل البطاطس واقي الكفتة وانزلها علي البطاطس يستوم واقدمهم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق