--> طريقة عمل الكفتة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الكفتة / علي قد الايد / لحوم / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الكفتة

الكفتة 

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة 
بصلة مبشورة 
دهن 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
نصف كوب بقسماط
ملعقة كبيرة دقيق
بيضة 
ملح
فلفل اسود
قرفة 
جنزبيل 
فحم 

الطريقة :
1- في الكبة اضع البقسماط والبيكينج بودر والبيضة والدقيق والدهن وافرمهم وانزل اللحمة وافرم تاني .

2- علي البصلة اضع ملح وفلفل اسود واقلبهم واصفي البصلة من الماء  انزل اللحمة في بولة واضع البصل وقرفة وجنزبيل .

3- اخلطهم جيدا واقوم بتشكيلهم علي اعواد خشبية واضعها في صنية وادخلها الفرن لتمام الضج واضع الفحمة واشعلها واغطيها 10 دقايق واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top