--> طريقة عمل حلوى المارينج - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلويات / حلوي المارينج / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل حلوى المارينج

حلوي المارينج 

المقادير :
4بياض بيض
رشة ملح
ملعقة كبيرة نشا 
كوب سكر بودرة منخول 

الطريقة :
1- اقوم بتنظيف العجان او المضرب الكهربائي لازم ميكنش فيه ولا نقطة مياة .

2- اضع البياض والملح واتركة يخلط علي درجة عالية حتي يصبح بقوام متماسك .

3- اقوم بوضع السكر والنشا علي بعضهم واقوم بدمجهم واقوم بانزال ملعقة ملعقة .

4- حتي يصبح بقوام متماسك جدا ويندمجو جيدا اضعهم في كيس حلواني .

5- احضر صنية عليها ورقة زبدة وانزل الحلوي بالشكل المفضل ادخلها الفرن بدرجة حرارة متوسطة حتي يصبح متماسك .

6- ممكن نضيف ليها الوان طبيعية اي لون حسب الرغبة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top