برجر بفول الصويا
المقادير :
كيلو لحمة مفرومة
كوب فول صويا
بصلة كبيرة مبشورة
2ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة كبيرة جيلاتين بودرة
ثوم بودر
بابريكا
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بوضع كوب من الماء لون احمر وانزل الفول الصويا واتركة حتي يمتص كل الماء .
2- في الكبة اضع البصلة واقرمها جيدا واقوم بتصفية البصلة واقوم باخذ الماء واضع فيه الجليلاتين واتركة يجمد.
3- اضع البصلة تاني في الكبة واضع اللحمة والدقيق والبابريكا والقرفة والجنزبيل والثوم البودر وملح وفلفل اسود.
4- اقوم بخلط الجميع وانزل فول الصويا والجيلاتين ولازم الفول يكون متصفي كويس جدا واقوم بخلطهم جميعا جيدا .
5- اقوم بوضع كيس نايلون علي طبق فويل اقوم بتشكيل اقراص البرجر وبين كل كمية اضع كيس نايلون واغطيهم وادخلهم الفليزر .
6- لازم لما اطلعة من الفليزر واستخدمهم لازم انزلهم الزيت مثلج حتي يصبح جاهز .
المقادير :
كيلو لحمة مفرومة
كوب فول صويا
بصلة كبيرة مبشورة
2ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة كبيرة جيلاتين بودرة
ثوم بودر
بابريكا
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بوضع كوب من الماء لون احمر وانزل الفول الصويا واتركة حتي يمتص كل الماء .
2- في الكبة اضع البصلة واقرمها جيدا واقوم بتصفية البصلة واقوم باخذ الماء واضع فيه الجليلاتين واتركة يجمد.
3- اضع البصلة تاني في الكبة واضع اللحمة والدقيق والبابريكا والقرفة والجنزبيل والثوم البودر وملح وفلفل اسود.
4- اقوم بخلط الجميع وانزل فول الصويا والجيلاتين ولازم الفول يكون متصفي كويس جدا واقوم بخلطهم جميعا جيدا .
5- اقوم بوضع كيس نايلون علي طبق فويل اقوم بتشكيل اقراص البرجر وبين كل كمية اضع كيس نايلون واغطيهم وادخلهم الفليزر .
6- لازم لما اطلعة من الفليزر واستخدمهم لازم انزلهم الزيت مثلج حتي يصبح جاهز .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق