--> طريقة عمل برجر بفول الصويا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / برجر بفول الصويا / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل برجر بفول الصويا

برجر بفول الصويا 

المقادير :
كيلو لحمة مفرومة 
كوب فول صويا 
بصلة  كبيرة مبشورة 
2ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة كبيرة جيلاتين بودرة 
ثوم بودر 
بابريكا 
قرفة 
جنزبيل 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اقوم بوضع كوب من الماء لون احمر وانزل الفول الصويا واتركة حتي يمتص كل الماء .

2- في الكبة اضع البصلة واقرمها جيدا واقوم بتصفية البصلة واقوم باخذ الماء واضع فيه الجليلاتين واتركة يجمد.

3- اضع البصلة تاني في الكبة واضع اللحمة والدقيق والبابريكا والقرفة والجنزبيل والثوم البودر وملح وفلفل اسود.

4- اقوم بخلط الجميع وانزل فول الصويا والجيلاتين ولازم الفول يكون  متصفي كويس جدا واقوم بخلطهم جميعا جيدا .

5- اقوم بوضع كيس نايلون علي طبق فويل اقوم بتشكيل اقراص البرجر وبين كل كمية اضع كيس نايلون واغطيهم وادخلهم الفليزر .

6- لازم لما اطلعة من الفليزر واستخدمهم لازم انزلهم الزيت مثلج حتي يصبح جاهز .


اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top