--> طريقة عمل خبز باللبن و الزبدة و العسل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المخبوزات / خبز باللبن و الزبدة و العسل / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل خبز باللبن و الزبدة و العسل

خبز باللبن و الزبدة و العسل


المقادير :
3كوب دقيق
ملعقة كبيرة خميرة 
2ملعقة كبيرة عسل نحل 
1/2 كوب زبدة 
بيضة 
فانيليا 
لبن للعجن 
رشة ملح
للوجة :
بيضة 
فانيليا 
سمسم 
للتقديم :
جبنة بيضة 
مربي 

الطريقة :
1- علي النار اضع طاسة اسيح الزبدة واشلها من علي النار وانزل اللبن والعسل والخميرة ويكون الخليط ده دافيء قبل محطها واضع رشة ملح.

2- انزل البيضة والفانيليا  وانزل كل ده علي الدقيق واعجن احتاجت لبن تاني احط احتاجت دقيق ازود واعجنها عجينة طرية .

3- اتركها نختمر واغطيها واتركها في مكان دافيء بعد التخمير اكورهاغ كور صغيرة واضعها في صنية مدهونة زيت او سمن .

4- اتركها تختمر مرة اخري وادهنها بيض بفانيليا وارش علي الوجة السمسم وادخلها الفرن حتي تمام النضج وافتحهم واحشيهم جبنة او مربي حسب الرغبة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top