--> طريقة عمل ارز بالكاري والدجاج - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / ارز بالكاري والدجاج / دواجن وطيور / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل ارز بالكاري والدجاج

 ارز بالكاري والدجاج 

المقادير :
2كوب ارز 
2كوب ماء
صدور دجاج مكعبات 
ملعقة كبيرة مكعبات 
سمنة 
بصل مفروم
ثوم مفروم
فلفل اخضر 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1-  اقوم بوضع حلة علي النار اضع سمنة وتسيح انزل الارز واقلبهم مع بعض والماء والملح تنشف الماء واتركة يستوي 
.
2- في طاسة اضع السمنة وتسيح اضع البصل والقليل من الملح يدبل انزل الفلفل الرومي وادبلهم مع بعض وانزل الكاري واحمصو .

3- وانزل الدجاج والثوم واقفلبهم مع بعض حتي يصبح للثوم رائحة وابدء انزل ماء بسيط حتي يستوي الدجاج ولازم يكون فيه صوص بسيط .

4- بعد سوا الدجاج والارز اقوم بتقديم الارز وعلي الوجة الدجاج والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top