فشة وكبدة
المقادير :
كبدة
كلاوي
فشة مسلوقة
عصير ليمون
ثوم مفروم
فلفل رومي
فلفل حار
ملح
فلفل اسود
زيت
الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار واضع فيها سمنة او زيت حسب الرغبة انزل الكبدة والكلاوي واقلب كويس حتي يتغير لونها .
2- انزل الكلاوي واقوم بتقليبها اضع الثوم وعصير الليمون وملح وفلفل اسود مع التقليب حتي يصبح للثوم رائحة .
3- اضع الفلفل الرومي والحار واقوم بتقليبهم سويا وعندما تتشرب الكلاوي والكبدة الماء الي نزلت منهم تكون جاهزة للتقديم .
المقادير :
كبدة
كلاوي
فشة مسلوقة
عصير ليمون
ثوم مفروم
فلفل رومي
فلفل حار
ملح
فلفل اسود
زيت
الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار واضع فيها سمنة او زيت حسب الرغبة انزل الكبدة والكلاوي واقلب كويس حتي يتغير لونها .
2- انزل الكلاوي واقوم بتقليبها اضع الثوم وعصير الليمون وملح وفلفل اسود مع التقليب حتي يصبح للثوم رائحة .
3- اضع الفلفل الرومي والحار واقوم بتقليبهم سويا وعندما تتشرب الكلاوي والكبدة الماء الي نزلت منهم تكون جاهزة للتقديم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق