--> طريقة عمل فشة وكبدة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / فشة وكبدة / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل فشة وكبدة

فشة وكبدة 

المقادير :
كبدة 
كلاوي 
فشة  مسلوقة 
عصير ليمون 
ثوم مفروم
فلفل رومي 
فلفل حار 
ملح
فلفل اسود
زيت 

الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار واضع فيها سمنة او زيت حسب الرغبة انزل الكبدة والكلاوي واقلب كويس حتي يتغير لونها .

2- انزل الكلاوي واقوم بتقليبها اضع الثوم وعصير الليمون وملح وفلفل اسود مع التقليب حتي يصبح للثوم رائحة .

3- اضع الفلفل الرومي والحار واقوم بتقليبهم سويا وعندما تتشرب الكلاوي والكبدة الماء الي نزلت منهم تكون جاهزة للتقديم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top