بيتزا الارز
المقادير :
ارز مطبوخ
لحمة مفرومة
بصل
ثوم مفروم
بيض
جزر
كوسة
فلفل رومي
زيتون
جبنة رومي
عصير طماطم
زيت
زعتر جاف
ملح
فلفل اسود
بهارات
الطريقة :
1- اضع في حلة علي النار عصير الطماطم والزعتر وثوم وملح وفلفل اسود والقليل من الزيت حتي تصبح بنصف تسبيكة .
2- اقوم بوضع طاسة علي النار اضع زيت وانزل البصلة مع القليل من الملح والفلفل الاسود وادبلها اضع اللحمة واقوم بتسويتها .
3- اضع الكوسة والجزرالمبشورين واضع الفلفل الرومي وظبط الملح والفلفل الاسود والبهارات وتقليبة واطفي عليهم .
4- ففي بولة اضع الارز واكسر البيض حسب ميربط الارز ممكن تاخد 3 او اكتر حسب كمية الارز تربط وانزلهم في صنية مدهونة زيت .
5- اضع الصلصة واضع اللحمة المعصجة بالخضار وافردهم واضع زيتون وجبنة رومي وادخلها الفرن لتمام النضج.
المقادير :
ارز مطبوخ
لحمة مفرومة
بصل
ثوم مفروم
بيض
جزر
كوسة
فلفل رومي
زيتون
جبنة رومي
عصير طماطم
زيت
زعتر جاف
ملح
فلفل اسود
بهارات
الطريقة :
1- اضع في حلة علي النار عصير الطماطم والزعتر وثوم وملح وفلفل اسود والقليل من الزيت حتي تصبح بنصف تسبيكة .
2- اقوم بوضع طاسة علي النار اضع زيت وانزل البصلة مع القليل من الملح والفلفل الاسود وادبلها اضع اللحمة واقوم بتسويتها .
3- اضع الكوسة والجزرالمبشورين واضع الفلفل الرومي وظبط الملح والفلفل الاسود والبهارات وتقليبة واطفي عليهم .
4- ففي بولة اضع الارز واكسر البيض حسب ميربط الارز ممكن تاخد 3 او اكتر حسب كمية الارز تربط وانزلهم في صنية مدهونة زيت .
5- اضع الصلصة واضع اللحمة المعصجة بالخضار وافردهم واضع زيتون وجبنة رومي وادخلها الفرن لتمام النضج.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق