--> طريقة عمل رقاق باللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / رقاق باللحمة / علي قد الايد / مخبوزات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل رقاق باللحمة

رقاق باللحمة

المقادير :
1/4 كيلو لحمة شرائح
بصلة كبيرة مكعبات
مرقة لحمة
سمنة
رقاق
بهارات
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1-اقوم بوضع طاسة علي النار اضع فيها السمن تسيح انزل البصل وملح وفلفل واقوم بتتدبيل البصل اضع شرائح اللحمة واقوم بوضع ملح وفلفل اسود وبهارات واسويها .

2- اقوم بوضع المرقة في صنية واحضر صنية اخري واقوم بدهنها بالسمن اضع 5من الرقاق في المرقة وادهن بين كل ورقة منهم بالسمنة .

3- واضع الحشوة واوزعها كويس واضع الخمس ورقات الاخري اقوم ببل واحدة واحدة ايضا وادهن كل واحدة بالسمنة وادخلها الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top