رقاق باللحمة
المقادير :
1/4 كيلو لحمة شرائح
بصلة كبيرة مكعبات
مرقة لحمة
سمنة
رقاق
بهارات
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1-اقوم بوضع طاسة علي النار اضع فيها السمن تسيح انزل البصل وملح وفلفل واقوم بتتدبيل البصل اضع شرائح اللحمة واقوم بوضع ملح وفلفل اسود وبهارات واسويها .
2- اقوم بوضع المرقة في صنية واحضر صنية اخري واقوم بدهنها بالسمن اضع 5من الرقاق في المرقة وادهن بين كل ورقة منهم بالسمنة .
3- واضع الحشوة واوزعها كويس واضع الخمس ورقات الاخري اقوم ببل واحدة واحدة ايضا وادهن كل واحدة بالسمنة وادخلها الفرن لتمام النضج .
المقادير :
1/4 كيلو لحمة شرائح
بصلة كبيرة مكعبات
مرقة لحمة
سمنة
رقاق
بهارات
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1-اقوم بوضع طاسة علي النار اضع فيها السمن تسيح انزل البصل وملح وفلفل واقوم بتتدبيل البصل اضع شرائح اللحمة واقوم بوضع ملح وفلفل اسود وبهارات واسويها .
2- اقوم بوضع المرقة في صنية واحضر صنية اخري واقوم بدهنها بالسمن اضع 5من الرقاق في المرقة وادهن بين كل ورقة منهم بالسمنة .
3- واضع الحشوة واوزعها كويس واضع الخمس ورقات الاخري اقوم ببل واحدة واحدة ايضا وادهن كل واحدة بالسمنة وادخلها الفرن لتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق